All I ever wanted

Hej, idag vaknade jag upp och mådde jävligt illa. Och såklart rengnade det. Men vi slutade tidigt idag så jag stanade inte hemma. Men jag gick hem typ halv tolv och soooov i typ 2 timmar. Sen kollade jag på lite Community och Private Practice och ett gammalt Grey's avsnitt. 
 
Nu ska jag nog ringa någon rolig person. 
 
 
HEJDÅ.
 

Perfect little accident

inget har hänt idag. 


 
Nu ska jag äta.
 
hejdå. 
 
 

So Pick me, Choose me, Love me.

Heeej, idag har jag, Harriet, Anna och Malin varit hemma hos mig och kollat på Grey's anatomy! Vi såg typ tre avsnitt. Men eftersom min familj är så jobbig så flydde jag och Harriet hem till Harriet. Där vi lagade mat och kollade på änu mer Grey's. Harriet måste se 5 avsnitt varje dag för att lyckas se all säsonger innan 27 september  , då säsong 9 börjar. Vi få se om hon lyckas...Sen gick jag hem kl.20.30. Har duschat och nu dricker jag Sömnte. Juste, jag är så jävla trött. Seriöst jag kommer döööö. Men imorgon så slutar vi efter lunch så då kan man gå hem och slaka hos någon och kolla på LOST. 
Harriets älskling. ↑
 
Mina älsklingaaaaaar ↑
 
Nu ska jag gå och läsa min bok. (Middag med Mr.Latte) 
 
Hejdå. 
 
godnatt. 
 
 
 

DEEPTALK

Hej, idag har jag, Anna,Malin,Oona,Elin,ida,Liam,Felix,Oskar&Gabriell fått gratis glass! Sen var vi lite i söderhallarna och åkte söderhallarnas hissar upp och ner. Roligt liv. Sen stack jag, Ida, Oona hem till Elin. Och där så satt vi och jävlades med varann? typ. Jag listade ut Oonas kod som hon har till både Iphone och Ipad...Men har lovat att inte missbruka det. Jaaaa, sen åt vi pasta. God pasta som Elins pappa har gjort.Och
Sen gick jag, Ida och Oona hem. Juste den viktigaste händelsen på dagen: HARRIET ÄLSKAR GREY'S ANATOMY. Så jävla bra, nu kan jag ha deeptalk med någon som faktiskt förstår vad jag pratar om. Juste om någon som gillar Grey's Anatomy följ min och min Co.-owners Grey's anatomy account på INSTAGRAM: Greys_anatomy_fan. Jag startade för typ 3 månader sedan sen efter typ två skaffade jag mig min Co.-owner. (älskar namner Co.-owner) vi har typ 237 followers så följ!:D 
 
Jadu....
 
 
 
Nu ska jag duscha sen ska jag gå och sovaaaaaa zzzZzzzZZzzzZZZzzz
 
 
 
Godnatt. 

LOST

Hello. Idag har jag varit med Oona, Elin, Harriet och Maja! vi har kollar på LOST. Det är en sjukt bra TV-serie som typ handlar om några som är med om en plankrasch. Och då är dom typ fast på någon Ö där det händer helt sjuka saker... Vi satt hemma hos Harriet med Chips och Godis. Mys. Så nu är vi alla besatta av LOST.
LOST.
"Troy and Abed in the moooorning" Hahahaa...
 
 
 

ABED

FREDAG:
 

Jag, Oona, Ida och Maja går hem till Harriet. Vi kollar på Community (Harriet geekar det nu) och äter glass. Sen så går Oona hem och jag, Maja och Ida gör Tacos och kollar på mer Community...sen sticker Maja hem vid typ 10. Och jag ovh ida sov över. Ida har fått en Iphone 4. Och Harriet ska få en Ipad! 
 
LÖRDAG:
Jag, ida och Harriet går till bondens Loppis och möter Maja och Oona. Vi går om kring där och kollar på massa saker. Jag hittade världens snyggaste skor (överdrift)+ dom kosta bara 20 kr, men dom var i storlek 37. Jag köpte typ ingenting. Men efter typ en timme så gick jag hem. Jag bor exakt där bondensloppis är. För jag tappa bort dom andra...och min mobile ladda ur. Men efter laddat mobilen så hittade jag Oona, Harriet, Maja och Elin som hade kommit medans jag var borta. Men vi typ gick och köpte lite mat och satte oss i någon 'knarkpark' och åt och prata om vad alla hade köpt och så. Sen gick jag och Oona hem. Sen kl.19 så åt jag, elin och Oona Sushi. I typ en och en halv timme. Sen gick vi till Babajan där Oonas mamma och några andra var. Så var vi i bleckan ett tag med typ Theo, vilma, Nora, Eli....osv sen gick jag hem typ 10. 
 
 
Och nu ska jag nog ringa och höra om  någon vill göra något. 
 
 
hejdå. 
 
 
 

Gifaaaar

Community 
Addison Montgomeryyy
Haha..
Community 
GA
Lexieeeeee
Community
Spike
"I love you Cristina Yang." GA 
 
Orkar inte hitta fler.....
 
 
 
 
Min statestik suger.
 
 
Hejdå
 

HÖST.

Heeej, idag passar jag mina små syskon. Mamma, Pappa+min syrra är på konsert. Men vi  kollar på Hungergames. Fick låna den uta min syrras kompis. Har sett den på bio, men den är väl värd att se igen?. 
Juste, jag har börjat kolla på några nya saker som: Glee(hehehe), Skins, Community, Private practice& Prison break. Sörjer att inte Grey's anatomy season 9 har börjat än. Men snart...Shonda kallar säsong 9 för "The season of romance"       
Community, seriöst en av dom roligaste serien ever. 
Gleeeeeeee
Private Practice-
Skins, 
PrisonBreak
Mitt. Liv. 
Måste bara säga att jag satt seriöst i 30 minuter och grät på golvet, för han ska lämna GA. Alla bra personer i Grey's dör. Utom derek...
Men det positiva är att Addison lämnar Private Practice. Och Mark dör, så det måste betyda att hon kommer tillbaka till Grey's för Marks begravning eller nåt. Man kan alltid hoppas....
Okej, ska inte skriva mer om GA....
 
Har tråååkigt. 
 
 
Hejdå…
 

RSS 2.0